Kurumsal Hediye

Kurumsal Hediye

Kurumsal Hediye Nedir ?

Firmaların çalışanlarına veya kurumun iş ilişkisi içerisinde olduğu diğer kurumların yöneticilerine ve çalışanlarına armağan edilen, hediyeyi veren ve alan arasındaki iş ilişkilerini güçlendirmek amacıyla verilen tüm hediyelere kurumsal hediye denmektedir. Başarılı şirketlerin birbirleriyle olan ilişkilerinde bir gelenek haline gelen   kurumsal hediyeler başka şirketleri ziyarete giderken de götürülen ürünler ve ikramlardır. 

Ofisinizin veya şirketinizin prestijini yükseltecek kurumsal hediye seçeneklerimiz birbirinden çeşitli olarak birçok kategoriye ayrılıyor. Sizlerde çalışanlarınıza özel hediyeler almak ve diğer tüm şirketler ile aranızdaki iş ilişkisini arttırmak istiyorsanız kategorilerimizi detaylı olarak inceleyebilirsiniz. Üstelik her kategorimizde kendine has özellikte olan ürünler, özel tasarımlar ve farklı lezzet arayışına yakışacak ikramlıklar bulunuyor. 

Kurumsal Hediye Neden Kullanılır?

Ofisinizin çalışanları, iş arkadaşlıkları ve konuk ağırlama gibi birçok anlamda sizleri ön plana çıkaracak armağanlar adına kurumsal hediyeleri tercih edebilirsiniz. Çeşitli kategorilerimiz altında yer alan yüzlerce üründen veya ikramlıklardan herhangi birini seçebilir, çalışanlarınıza ve diğer tüm şirket yöneticilerinize hediye edebilirsiniz. 

Salgın dolayısıyla artan hijyenik kurallara da dikkat etmek ve girdiğiniz tüm iş ortamlarında hem kendinizi hem de çalışanlarınızın sağlığını koruma altına almak için protokol setlerden biri olan Kolonya Lokum Setlerini tercih edebilirsiniz. Zira bu set içerisinde sağlığa çifte dokunuş yapabilecek ürünler bulunuyor. Çalışanlarınızla hem tatlı ikramları keyifle yiyecek hem de mis kokulu kolonya esansları ile hijyeninize güç katacaksınız. 

Kurumsal Hediye Seçeneklerimiz Nelerdir?

Özel davetleriniz de, doğum günlerine, anneler gününe, babalar gününe, sevgililer gününe ve  daha birçok özel güne özgü pek çok özel tasarımlı ürün yer alıyor. Özellikle de kurumsal iş piyasasında kullanılmak amacıyla ikramlıklarımız da bu ürünlere eşlik ediyor. Setler halinde de satışa sunulan bu ikramlıklar; çikolata, lokum, kolonya, draje, kahve çeşitleri olmak üzere şık setlere dönüştürülen hediye kutuları içerisinde bir arada bulunuyor. 

Şirketinizin imajını zirvelere çıkarmanıza imkân tanıyan kurumsal hediyelikler için bir sürü kurumsal hediye seçeneklerimiz var.

Kurumsal Hediyeler Ne İçin Kullanılır?

Kurumsal hediyelerin en büyük kullanım amaçları arasında ilişkileri güçlendirmek ve marka birliğini arttırmak yer alıyor. Kurumsal hediyeler sayesinde müşteri-satıcı veya çalışan-kurum arasında ilişkiyi güçlendirmek kolay oluyor. 

Aynı şekilde kişiye özel hediyelerle de çalışanlar ve yöneticiler arasında sağlam bir bağ kurulabilmekte. Bu nedenle kurumsal hediyeleri mutlaka yanınızda bulundurmalı ve şirket yöneticisiyseniz çalışanlarınıza dağıtmalısınız. 

Marka birliğini arttırmak amacıyla da kurumsal hediyeler üzerinde kendi şirketinizin logosunu kullanabilirsiniz. Bu sayede kullanacakları hediyelerde markanızı daha yakından tanıyacak ve logonuzun prestiji daha da artacaktır. 

Kurumsal Hediye Kullanım Amaçları Nelerdir?

Şirketlerin kendi markalarını kolaylıkla tanıtabilecekleri logoları ile bütünleşen kurumsal hediyeler iş gücünü ve kalitesini arttırmak amacıyla kullanılmaktadır. Bunlara ek olarak çalışanlara özel olarak alınan kurumsal hediyeler aynı şekilde kurumsal ziyaretlere giderken de götürülmektedir. 

Kurumsal hediyeler reklam ve pazarlama sektöründe de ön plana çıkmanızı sağlayarak, hediyelik kutular üzerinde kendi marka logonuzun basılmasına olanak tanımaktadır. Bu sayede işler zincirinin kuvvetini arttırabilir, çalışanlarınızı ve diğer şirket sektörleriyle kurumsal prestijinize imza atabilirsiniz.

Kurumsal Hediye Fikirleri

 

Kurumsal hediye fikirleri arıyorsanız ve yine bu adresteyseniz, çok mutlu olacağınız hediyeleri duymaya hazır olun. Şirketinize güç katacak ve ziyaretçilerinizde iz bırakacak anlamlı birçok hediye ve hediye seti yer alıyor. 

Etiketler: kurumsal hediye, hediye seçenekleri, şirket hediyeleri,
Ekim 11, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı